ماهان شبکه ایرانیان

ادعای تازه درباره مضرات رژیم کم‌چرب

متخصصان کانادایی در یک مطالعه جدید ادعا کرده‌اند که رژیم‌های غذایی کم چرب خطر مرگ زودهنگام را تا یک چهارم افزایش می‌دهد

ادعای تازه درباره مضرات رژیم کم‌چرب

متخصصان کانادایی در یک مطالعه جدید ادعا کرده‌اند که رژیم‌های غذایی کم چرب خطر مرگ زودهنگام را تا یک چهارم افزایش می‌دهد.

به گزارش به نقل از ایسنا، در بررسی انجام گرفته روی 135 هزار فرد بزرگسال مشخص شد افرادی که مصرف چربی را کاهش می‌دهند کمتر از مصرف کنندگان کره، گوشت و پنیر عمر می‌کنند. این بررسی در تضاد مستقیم با توصیه‌هایی است که افراد را از مصرف چربی منع می‌کند.

افرادی که مصرف چربی را کاهش داده‌اند اغلب آن را با محصولات سرشار از کربوهیدرات همچون نان، ماکارونی و برنج جایگزین و در واقع بدن خود را از مواد مغذی مهم محروم می‌کنند.

رژیم‌های غذایی سرشار از کربوهیدرات‌ها از جمله ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند و افرادی که از قندهای تصفیه شده و خوراکی‌های فرآوری شده مصرف می‌کنند 28 درصد بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار دارند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، متخصصان کانادایی بر اساس مطالعه روی مردم 18 کشور دریافتند: مصرف پایین چربی‌های اشباع شده احتمال مرگ زودهنگام را تا 13 درصد افزایش می‌دهد. همچنین مصرف بالای تمام انواع چربی‌ها خطر مرگ زودهنگام را تا 23 درصد کاهش می‌دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان