موز پرفروشترین محصول فروشگاههای زنجیرهای والمارت آمریکا است.
موز دارای خواص شیمیایی طبیعی است که فرد را شاداب میکند (مثل خاصیت داروی پروزاک).
خوردن 50 موز اثری شبیه به یک بار دریافت اشعه ایکس دندانپزشکی بر فرد میگذارد.
خوردن فقط 2 موز انرژی 90 دقیقه کار سخت را برای فرد تامین میکند.
موز میتواند از حالت خماری جلوگیری و آن را درمان کند.
موز زرد در سال 1836 کشف شد و تا قبل از آن به رنگ قرمز و سبز موجود بود.
50 درصد دی ان ای انسان با خوردن موز منتقل میشود.
خوردن دست کم 480 موز باعث مرگ فرد به دلیل افزایش بیش از اندازه پتاسیم میشود.
خوردن موز درمان طبیعی آثار استرس و دلواپسی است.
یک پژوهش میگوید اگر زن در زمان حاملگی موز بخورد، به احتمال زیاد بچهاش پسر میشود.
موز چربی، کلسترول و سدیم ندارد اما سرشار از ویتامین سی، پتاسیم منگنز و ویتامین ب 6 است.
به یک خوشه موز "یک دست" و به یک دانه موز "یک انگشت" میگویند.
موز به دلیل کاهش خطر حمله قبلی و سکته مغزی شناخته شده است. همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
در اوایل دهه 1900 میلادی یکی از خطرآفرینترین سلامت انسان سُر خوردن با پوست موزه بوده است.
درخت موز میتواند یک خوشه موز به وزن بیش از 45 کیلو بدهد.
75 درصد موز را آب تشکیل میدهد.
امروزه در بیش از 100 کشور جهان موز کشت میشود.
در باشگاه موزه موز در کالیفرنیا بیش از 17 هزار موز مختلف نگهداری میشود.
موز در زمان برداشت سبز و سفت است. بعد با استفاده از اتیلن آن را زرده و رسیده میکنند.
درخت موز بلندترین درخت دنیا است. ارتفاع این درخت میتواند به بیش از 60 متر برسد. ساقه درخت موز از جنس چوب نیست.