مواد لازم:
گوشت گوسفند: 300 گرم (گوشت با استخوان و چرب)
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپحوری
لوبیا سفید محلی کاشان: 200 گرم
زرد چوبه و فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا را خیس کنید. گوشت را با استخوان چند تکه کنید و بگذارید که با پیاز و لوبیای خیس شده یک جوش بزند سپس آب آن را خالی کنید. آب تازه روی آن بریزید و با نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به طور کامل بپزد. زمانی که آبگوشت به تعداد نفرات شد زیر غذا را خاموش کنید. این آبگوشت را با ترشی و پیاز میل کنید.