ماهان شبکه ایرانیان

دوپیازه میگو

دوپیازه میگو یکی از غذاهای محلی قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است.

دوپیازه میگو یکی از غذاهای محلی قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است.

دستور شماره یک

مواد لازم :
میگوی پاک شده 500 گرم
پیاز 1 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه مقداری

طرز تهیه: ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم. میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود. آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم. در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد. آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته: بعضی‌ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه‌ای سرخ شده هم به آن اضافه می‌کنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می‌شود.

دستور شماره دو

مواد لازم برای 4 نفر:

میگوی تمیز شده نیم کیلو
پیاز ریز خرد شده نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط به صورت خلال شده 4 عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.

طرز تهیه: میگو و پیاز را با هم مخلوط و داخل ماهیتابه دردار ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. میگو روی حرارت آب می‌اندازد. صبر می‌کنیم آب میگو تبخیر شود و در این فاصله چند بار غذا را هم می‌زنیم. وقتی آب میگو تبخیر شد روغن، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و مواد را هم می‌زنیم تا پیاز و میگو در روغن سرخ شوند. حال رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم. سیب زمینی‌ها را جداگانه سرخ کرده و در آخرین مرحله به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

دوپیازه میگو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان