بلغور پلو یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.
مواد لازم:
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک، خرد شده=2 عدد
رب فلفل چیلی ترکی=یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده=3 عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
بلغور درشت، شسته شده =2 فنجان
عصاره مرغ=یک لیتر
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.
پلو خراسان