ماهان شبکه ایرانیان

اشکنه قند

اشکنه قند یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

اشکنه قند یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

برای 2 نفر مواد لازم:

کره 2قاشق سوپخوری
آرد برنج 2قاشق سوپخوری
آب 2پیمانه
آبلیمو 2قاشق سوپخوری
گردو 4عدد (ساییده)
دارچین 1قاشق چای خوری
زعفران نصف قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)
پودر قند

طرز تهیه:

ابتدا کره را در یک تابه گود داغ کنید آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده و در آن تفت دهید تا تغییر رنگ داده متمایل به قهوه‌ای شود، سپس آب را کم‌کم به مواد اضافه کنید و خوب هم زده و بعد پودر قند، آب‌لیمو، گردو و دارچین را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. در مرحله آخر پخت زعفران را اضافه کنید. این غذا همراه با نان و یا به صورت ترید سرو می‌شود.

نکات:

1) اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است. 2)اضافه کردن مقداری گلاب یا هل این غذا را خوشبو و خوشمزه تر می‌کند. 3)اگر غذا گلوله شد آن را داخل مخلوط کن میکس کنید.
اشکنه قند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان