آش عدس بلغور

آش عدس بلغور غذای محلی کردستان است.

آش عدس بلغور غذای محلی کردستان است.

برای 4 تا 6 نفر:

عدس 200 گرم
بلغور گندم 200 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.
بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.
سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.
بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.
آش عدس بلغور

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر