دوپیازه آلو غذای محلی شیراز است. در لهجه شیرازی، آلو به معنای سیب زمینی است.
مواد لازم:
سیب زمینی (آلو)
پیاز داغ
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی
نمک، ادویه، روغن
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد میکنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت میدهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در دو پیازه میتوان از گوشت خرد کرده یا چرخ شده و قارچ و دمبل (دنبلان زمینی truffle ) و (قارچ یا دمبلان زمینی truffle ) امثال آن استفاده کرد.
نکته: در صورت تمایل بعنوان تزیین روی آن کمی گشنیز خرد شده بریزید. میتوانید سیب زمینی را خام با روغن تفت دهید و بعد مراحل بعدی را انجام دهید.
![دو پیازه آلو دو پیازه آلو](/Upload/Public/Content/Images/1396/06/11/1536380896.jpg)