ماهان شبکه ایرانیان

آش کوفته سبزی

آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است.

آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم
نخود: 500 گرم
برنج: 500 گرم
سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): 1 کیلو

مواد داخل کوفته:

(پیاز، کشمش و گردو) نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج و نخود را که از 12 ساعت قبل خیس‌کرده‌ایم را با سبزی چرخ می‌کنیم. مقداری از آن‌را برای آش برمی‌دار یم و بقیه مواد را باگوشت‌چرخ کرده ورز می‌د هیم. آنگاه نمک و فلفل وزردچوبه رابه مواد چرخ شده اضافه کنیم ومجددا چرخ می‌کنیم تا مواد نرم شود. در این‌مرحله مقداری از مواد را برداشته و وسط آن راگود کرده، مقداری از مواد داخل کوفته که پیاز وکشمش و گردو می‌باشد، داخل آن می‌گذاریم وبه‌صورت گرد در می‌آوریم و در ظرف به صورت‌دایره‌ای می‌چینیم… تمامی‌مواد را به همین‌صورت درست می‌کنیم. در یک ظرف بزرگ مقداری آب ریخته و روی‌حرارت می‌گذاریم. هنگامی‌که آب جوش آمد، کوفته‌ها را درون ظرف می‌ریزیم و می‌گذاریم به‌مدت 15 دقیقه بجوشد. در مرحله بعد مقدار موادی را که برای آش‌برداشته بودیم به همراه یک قاشق غذاخوری‌روغن ونمک و زردچوبه، در یک ظرف می‌ریزیم‌و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد. البته بایدمراقب باشیم که ته نگیرد. دراین هنگام آش ماآماده است.

آش کوفته سبزی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان