به گزارش خبرگزاری مهر، اولین قسمت از برنامه «کتاب باز» امشب 11 شهریور ماه ساعت 20 از شبکه نسیم روی آنتن می رود که جمشید مشایخی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون مهمان این برنامه است.
برنامه «کتاب باز» در فصل اول به تهیه کنندگی محمدرضا رضاییان و با اجرای امیرحسین صدیق روی آنتن رفت و در این فصل سروش صحت اجرای این برنامه را برعهده گرفته است. با حضور صحت در نقش مجری برنامه، این اولین تجربه وی در نقش مجری تلویزیون محسوب می شود.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/06/11/2003300860.jpg)
«کتاب باز» از سه بخش گفتگو با مهمان و آیتم های مختلف تشکیل شده است که در بخش پایانی برنامه مهمانان در یک مسابقه شرکت کرده و برای مخاطبان قصه می گویند. قرار است برنامه حال خوبی را برای کتاب دوستان ایجاد کند و مهمانانی را دعوت می کند که به نوعی کتاب باز هستند.
برنامه «کتاب باز» در فصل دوم به تهیه کنندگی محمدرضا رضاییان و سردبیری افشین صادقی زاده روزهای زوج روی آنتن می رود و در ایام ماه محرم و صفر نیز پخش آن ادامه خواهد داشت.