به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایتالیا در یکی از حساسترین بازیهای انتخابی جام جهانی روسیه به مصاف اسپانیا رفت و با سه گل تن به شکست داد.
لورنزو اینسینیه مهاجم ایتالیا بعد از این شکست، گفت:« گاهی اوقات شکست باعث پیشرفت میشود و به همین خاطر نباید زیاد ناراحت شد. واقعیت این است که عملکرد خوبی از خود نشان ندادیم و همین باعث شد که تن به شکست دهیم. باید در دیدار بعدی خود با نهایت تمرکز به میدان برویم و به پیروزی برسیم.»
او ادامه داد:« بازی کردن برابر تیم پرستاره اسپانیا آن هم در مادرید سخت است و به خوبی چنین چیزی را میدانستیم. اشتباهات خود را بررسی خواهیم کرد و این گونه میشویم که سرمربی تیم میخواهد. رسیدن به جام جهانی نیاز به فداکاری زیاد دارد. اگر اتحاد لازم را داشته باشیم و هر بازیکنی نهایت تلاش خود را به کار گیرد بدون شک مسافر جام جهانی میشویم. برای رسیدن به جام جهانی از جان مایه میگذاریم و این پیام ما به هواداران است.»
تیم ملی فوتبال ایتالیا با 16 امتیاز در رده دوم جدول ردهبندی جای دارد. این تیم از اسپانیای صدرنشین سه امتیاز کمتر و از آلبانی تیم سوم، چهار امتیاز بیشتر دارد.