برنج دیشو Dishow (شیره خرما) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.
طرز تهیه :
مقداری شیره خرما را در آب حل میکنیم تا رقیق شود و آن را در قابلمه روی گاز میگذاریم تا کاملاً جوش آید، آب برنجی را که قبلاً خیساندهایم گرفته و آن را در آب و شیره جوش آمده میریزیم تا آب بخار شود و دم بکشد (پلو شیرین) این پلو را با ماهی تلال برشته شده یا سرخ شده استفاده میکنند.
از هموطنان عزیز ساکن استان هرمزگان تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از خوراک برنج دیشو آنرا در قسمت دیدگاه ( قسمت پایانی مطلب – انتهای صفحه ) و یا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.