سیرانار از غذاهای سنتی مازندران است. خواص درمانی سیرانار: این غذا دارای پروتئین بالایی است. استفاده از دانههای انار که سرشار از ویتامین C است میتواند در افزایش جذب آهن غذا موثر باشد بدین ترتیب استفاده از سیرانار برای بیماران دچار کم خونی و فقر آهن مفید است. هم چنین استفاده از گوشت اردک (گوشت سفید)، خوردن غذا را برای بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و چربی خون بالا مناسب میکند.
مواد لازم:
اردک یک کیلوگرم
دانههای انار خشک شده 150 گرم
پیاز 100 گرم
سیر 50 گرم
شکر قرمز 50 گرم
روغن 50 گرم
نمک 10 گرم
آب یک لیتر
طرز تهیه:
1 – اردک را با مقداری پیاز و نمک میپزند.
2 – پیاز و سیر را حلقه حلقه خرد کرده همراه با تخم انار سرخ میکنند.
3 – شکر لله shaker lale (شکر قرمز) را به عنوان چاشنی به مواد اضافه میکنند و میگذارند به مدت 5 دقیقه با آن بپزد.
4 – مواد آماده شده را به اردک میافزایند.
5 – سیرانار با شعله کم به مدت 20 دقیقه آماده خواهد شد.