فسنجان با گوشت مرغابی

آغوز مسما از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین‌ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.

آغوز مسما از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین‌ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.

مواد لازم:

مرغابی، غاز یا بوقلمون 1 عدد
مغز گردو 1 کیلو
رب انار ترش یا رب آلوچه 3 – 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد رنده شده
بادمجان 3-4 عدد
سبزیجات معطر (چوچاق، نعنا، گشنیز، یا گلپر) از هرکدام 2-3 ساقه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

مغز گردوها را پس از شکستن کاملا می‌سائیم (به کمک چرخ گوشت یا دستگاه 3-2-1) پیاز رنده شده را در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید و گردوها را نیز اضافه کنید و یک تفت دهید در صورت استفاده از مرغابی یا غاز یا … از همین ابتداء کار به گردوها اضافه کنید به همراه 4-3 لیوان آب سرد و با حرارت کم 5-6 ساعت بپزید تا کاملاجابیفتد. رب انار یا آلوچه را با کمی آب سرد مخلوط کرده و پس از حل شدن به فسنجان اضافه کنید و در اواخر پخت سبزیجات معطرریز شده یا گلپر را اضافه کنید به همراه بادمجانهای سرخ شده و از حرارت بردارید و با کته میل نمائید. در صورت تمایل می‌توانید یک میخ آهنی بزرگ را ابتدا روی حرارت قرار دهید و پس از سرخ شدن به مخلوط آلوچه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا 2-1 جوش بزند و به فسنجان اضافه کنید 0 این عمل در گذشته برای تیره شدن خورشت و تامین آهن غذا بکار می‌رفت.

فسنجان با گوشت مرغابی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر