شیرینی میکادو یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که با براحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
این شیرینی را می توان برای سفره های نذری و هم چنین خیرات برای اموات تهیه کنید در ادامه برای آموزش این شیرینی خوشمزه با ما همراه باشید
مواد لازم:
آرد: 1لیوان
پودرقند: 1لیوان
روغن جامد: (1 1/4 )لیوان آب شده (البته بطریق بن ماری آب شود)
پودرگردو: نصف لیوان
اسانسموز یا آناناس : چند قطره
کاکائو: دو قاشق غذا خوری
نان میکادو: 4ورق
دارچین: درصورت تمایل
طرز تهیه:
یک لیوان آرد را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا بو داده شود ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد 1 لیوان از روغن را اضافه می کنیم.
سپس پودر قند را اضافه می کنیم، اگر پودر قند را زودتر اضافه کنیم پودر قند گلوله می شود پس بهتر است اول روغن اضافه شود.
این کار حتما در ظرف استیل یا لعابی انجام شود تا خمیر خاکستری نشود.
پودر کاکائو را اضافه می کنیم و بعد پودر گردو را اضافه می کنیم. مقدار روغن شلی وسفتی مواد را روشن می کند.
مایع باید شل باشد ولی نه زیاد . اگر سفت بود بقیه روغن را اضافه می کنیم دو قطره اسانس موز یا اناناس را اضافه می کنیم.
جای اسانس می توان از وانیل یا دارچین استفاده کرد نان میکادو هرچه شطرنجی ریزتری داشته باشد بهتر می چسبد.
یک ورق نان روی میز قرار می دهیم و مقداری از موادمان را روی نان می ریزیم و یک ورق نان روی آن قرار می دهیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم نان آخر که می گذاریم و با دست خوب فشار می دهیم در یخچال یک ربع قرار می دهیم اگر بیشتر از یک ربع در یخچال بماند. سفت می شود وموقع برش از هم جدا می شودو بعد برش می زنیم. بعد روی آن پودر قند وپودر پسته می پاشیم.