"بذر برنج ضد آفت در ایران تولید شد " این تیتر خبری است که در اسفند سال 74 در روزنامه همشهری به چاپ رسید.
به گزارش بر طبق این خبر مشخص میشود که یک محقق ایرانی (دکتر بهزاد قره یاضی) نوعی بذر برنج تولید کرده که ضد آفات گیاهی است.
این محقق در بخشی از این خبر گفته که هم اکنون (سال 1374) برنج های طارم مولایی و خزر قادر به تولید سم ضد آفت هستند.
حال پرسش اصلی اینجاست که چگونه ممکن است برنج ضد آفت تولید شده باشد در صورتیکه طبق مصوبه هیئت وزیران در دولت اصلاحات برای تولید هرگونه محصول تراریخته باید مجوز مربوطه از سازمان حفاظت از محیط زیست و وزارت جهاد کشاروزی و وزارت بهداشت گرفته باشد.
برنجی که به گفته خود این محقق سم تولید میکند چه اثری بر روی مکانیسم بدن انسانها دارد و آیا مطالعات گسترده و دراز مدتی برای شناسایی تبعات آن انجام پذیرفته است یا خیر؟چرا که برنج غذای اصلی مردم کشور است و در صورت وجود خطرات میتواند یک بحران بزرگ ایجاد کند. اگر این آزمایشات انجام گرفته نتایج ان کجا منتشر شده است؟