ماهان شبکه ایرانیان

گمج کباب

گمج کباب یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

گمج کباب یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

مواد لازم:

گوشت تکه‌ای= نیم کیلو
پیاز =3 عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم

دستور تهیه:

گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم می‌پزیم، در حین پخت به غذا سر می‌زنیم اگر آبش کم بود اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد

گمج کباب

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان