به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت میراث فرهنگی؛ نخستین نمایشگاه غذاهای بومی و محلی استان چهارمحال بختیاری به منظور معرفی میراث فرهنگی ناملموس و احیای غذاهای ثبت شده در فهرست آثار ملی ایران با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و انجمن هتل داران و بخش خصوصی در جهت معرفی خوراک ها، آیین ها، فرهنگ ها و خرده ها، فنون تهیه غذاهای سنتی و آثار ثبتی چهارمحال بختیاری با حضور مسئولان استان برگزار می شود.
«مصطفی هادی پور» معاون میراث فرهنگی استان چهارمحال بختیاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به ثبت تعدادی قابل توجهی از غذاهای سنتی از جمله کاکولی، نان تیری، نان بلوط و غیره... در فهرست آثار ملی استان چهارمحال بختیاری ثبت شده است با همکاری معاونت های گردشگری و صنایع دستی قرار شد نمایشگاهی مشترک با رویکرد معرفی میراث ناملموس استان برگزار شود.
وی افزود: درحال حاضر این نمایشگاه با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و انجمن هتل داران و بخش خصوصی عصر امروز با حضور مسئولان ارشد استان با راه اندازی سیاه چادر و یک موزه جانبی در محل پارک ملت شهرکرد برگزار می شود.