ماهان شبکه ایرانیان

۵ نکته بهداشتی مهم که در پخت و پز باید رعایت کنید

همه غذاها را تا دمای مناسب بپزید. برای اطمینان آخر از دماسنج آشپزی استفاده کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: هیچ‌چیز مانند تهیه کردن غذا به‌وسیله خودتان نمی‌تواند شما را از خوردن فست فودهای ناسالم رهایی بخشد. اما برای تهیه غذایی سالم و جلوگیری از بیماری باید اصول بهداشتی را رعایت کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین می‌خوانیم.

5 نکته بهداشتی در پخت و پز

- دست‌هایتان را به‌طور مکرر با صابون و آب داغ بشویید.

- پیش از گذاشتن مواد غذایی روی سطوح همگی آن‌ها را پاک کنید.

- از استفاده از تخته برش و ظروف تهیه غذا برای بیش از یک غذا پرهیز کنید.

- همه غذاها را تا دمای مناسب بپزید. برای اطمینان آخر از دماسنج آشپزی استفاده کنید.

- غذا را چه خام و چه پخته برای مدت‌های طولانی بیرون از یخچال نگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان