«پیراشکی گوشت و چدار» را امتحان کنید!

در تهیه این پیراشکی‌ها از خمیر آماده استفاده می کنیم تا سریع تر آماده بشوند. می توانید آنها را در کنار سبزیجات کبابی میل کنید.

وب سایت آشپز باشی: در تهیه این پیراشکی‌ها از خمیر آماده استفاده می کنیم تا سریع تر آماده بشوند. می توانید آنها را در کنار سبزیجات کبابی میل کنید.
 
مواد لازم:

  •     گوشت چرخ کرده  450 گرم
  •     سیر 2 حبه
  •     پیاز 1 عدد بزرگ
  •     سس ورچستر شایر 2 قاشق غذاخوری
  •     سس خردل 2 قاشق چای خوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     پنیر چدار 60 گرم
  •     آرد به میزان لازم
  •     خمیر هزارلا 340 گرم
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ 

 پیراشکی گوشت و چدار
 
آماده کردن مواد برای تهیه پیراشکی گوشت و چدار:

1. سیرها رو پوست بگیرد و ریز خرد کنید.

2. پیاز رو پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.

3.  پنیر چدار رو رنده کنید.

4.  تخم‌مرغ رو با چنگال کمی بزنید.

5. می‌تونید طرز تهیه خمیر هزارلا رو در اینجا ببینید.

طرز تهیه:

1. ماهیتابه نچسب بزرگی رو روی حرارت بالا گرم کنید. گوشت، سیر و پیاز رو در اون بریزید و برای حدود 7 دقیقه تا گوشت قهوه‌ای بشه تفت بدین (هر از گاهی مواد رو هم بزنید). سس ورچسترشایر، سس خردل و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید. اون‌ها رو با هم ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی ترکیب کاملا خنک شد، پنیر رو به ترکیب اضافه کنید.
 
2. از قبل فر رو با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر هزارلا رو به شکل مربع 36 سانتی متری باز کنید. اون رو به شکل 4 مربع 18 سانتی متری برش بزنید. به طور مساوی از ترکیب گوشت روی خمیرها بذارید، با قلمو به لبه‌های خمیرها تخم‌مرغ بزنید و اون‌ها رو از یک گوشه گرفته و روی گوشه روبرویی برگردونید تا به شکل مثلث دربیان. کناره‌های خمیر رو با فشار ببندید.
 
3.پیراشکی‌ها رو در سینی فر که در اون کاغذ روغنی پهن کردید بذارید و روی آن‌ها کمی دیگه تخم مرغ بمالید. روی هر پیراشکی رو 2 برش بزنید و اون‌ها رو برای 10 دقیقه در یخچال بذارید. پیراشکی‌ها رو برای حدود 20 دقیقه تا زمانی که طلایی قهوه‌ای بشن در فر بپزید. پیراشکی‌ها رو به همراه سبزیجات کبابی سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر