ماسو وا معمولا در اواخر زمستون واوایل بهار که ماست میش به وفور در بازار دیده میشود تهیه میگردد.چون این ماست هم به قول معروف دو مزه اس هم غلیظ است و به غذای ما قوام لازم را میبخشد.
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت پر چربی 250 گرم
نخود پاک کرده و لپه شده 1 پیمانه
شوید تازه و خرد شده یک چهارم پیمانه
ماست میش 5/1 کیلو
برنج 150 گرم
بلغور گندم یک چهارم پیمانه
سیر نصف بوته
پوست نارنج 1 عدد
پیاز و سیر را پاک و ریز خرد میکنیم.گوشت و نخود و سیر وپیاز و بلغور و اب را در قابلمه میریزیم.اب باید به حدی باشد که روی مواد را کاملا بپوشاند پس از به جوش امدن اب شعله را کم کرده و از هم زدن ان خودداری میکنیم.چون در غیر این صورت بخاطر داشتن بلغور غذای ما ته میگیرد.پس از دو الی سه ساعت که مواد کاملا مغز پخت شد برنج و قسمت نارنجی پوست نارنج و شوید را اضافه میکنیم. در این مرحله بر خلاف قبل مرتب غذا را هم میزنیم تا ته نگیرد.وقتی برنج پخته شد پوست نارنج را از داخل غذا بیرون می اوریم .با گوشت کوب مواد را می کوبیم تا کاملا نرم و کشدار شود.دوباره قابلمه را روی گاز قرار میدهیم و ماست را کم کم اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم.بعد از ده الی پانزده دقیقه غذای ما اماده سرو کردن است . غذا را در ظرف مناسب ریخته و روی ان را باپونه خشک و روغن داغ تزیین میکنیم.
از هموطنان عزیز ساکن دزفول تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از غذای ماسو وا آنرا در قسمت دیدگاه ( قسمت پایانی مطلب – انتهای صفحه ) و یا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.