مجله سرآشپز: هر کشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در اکثر کشورهای جهان صبحانه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. در این مطلب قصد داریم شما خوانندگان عزیز را با غذای صبحگاهی برخی از کشورهای جهان آشنا کنیم.
1. صبحانه کامل انگلیسی
شامل لوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت ورقه شده)، تخم مرغ، قارچ، گوجه، پودینگ سیب زمینی و در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست است. این صبحانه با چای، قهوه یا آب پرتقال سرو می شود.
2. صبحانه کوبایی
نقش اصلی این صبحانه را نان تست منحصر به فرد کوبایی برعهده دارد. این نان را برش زده و مقداری کره روی آن می مالند. هنگام صبحانه، آن را در قهوه زده و می خوردند. قهوه شیرین و شیر مخلوط به همراه مقداری نمک، نوشیدنی این صبحانه را تشکیل می دهد.
3. صبحانه سریع اسپانیایی
نان مخصوص اسپانیایی را در سیر تازه و گوجه فرنگی غلتانده، سپس مقداری روغن زیتون و نمک روی آن می پاشند و با ژامبون یا سوسیس مصرف می کنند.
4. صبحانه مراکشی
اجزای تشکیل دهنده این صبحانه، نان های گوناگونی است که با ترشی، مربا، پنیر و کره صرف می شوند. این نان ها در اندازه های بزرگ تهیه می شوند.
5. صبحانه سالم هاوایی
علاوه بر میوه های خوش رنگ و آبدار، شیرینی های حلقه ای که بسیار خوش مزه و انرژی زا هستند در هاوایی طرفداران بسیار زیادی دارند.
6. صبحانه سوئدی
مهم ترین بخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است. این پنکیک شباهت زیادی به کرپ دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک با میوه های شیرین یا مربا سرو می شود.
7. صبحانه پرتغالی
مقدار زیادی قهوه و نان مخصوص پرشده از سبزیجات و مواد مغذی، صبحانه پرتغالی را تشکیل می دهد.
8. صبحانه برزیلیانتخابی از گوشت های لذیذ، انواع پنیر و نان یک صبحانه معمولی در این کشور است.