پیتزا و ماکارونی، سوپها و سالادها، املتها و پیراشکیها و... از جمله غذاهایی هستند که ما دوست داریم اما نه فقط به خاطر این که خوشمزه هستند بلکه به این خاطر که بیشتر آنها به سادگی و به سرعت آماده خوردن میشوند. نکته ظریف و تعجبآور این است که در همه این غذاها میتوان از گوشت مرغ نیز استفاده کرد. با بنیتا همراه باشید.
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده: 500 گرم
سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 3 قاشق غذاخوری
فیله سینه مرغ: 2 عدد ( 340 گرم)
خمیر پیتزای آماده: 335 گرم
برگ تازه گشنیز (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 80 گرم
برگ ریحان: 40 گرم
طرز تهیه
1. گوجهفرنگیها را از وسط نصف کرده و آنها را روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.
روی آنها مخلوطی از شکر و سرکه بریزید. آن را بدون درپوش به مدت 25 دقیقه (تا وقتی که گوجهها نرم شوند) بپزید.
2. در این فاصله فیلههای مرغ را روی کبابپز چرب شده بگذارید و کباب کنید، تا هر دو طرف آنها قهوه ای شود و خوب بپزد. 5 دقیقه آنها را خنک کنید و به صورت لایههای نازک برش دهید. خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار داده و آن را حدود 10 دقیقه (تا زمانی که قهوهای کمرنگ شود) بپزید.
3. روی خمیر پیتزا، گوجه، گشنیز، تکههای مرغ و پنیر خرد شده بریزید و آن را در دمای بالای فر (بدون درپوش) به مدت 10 دقیقه و یا تا زمانی که برشته شود، بپزید.
4. درست قبل از سرو، پیتزا را با برگهای ریحان بپوشانید.
نکته: میتوانید به جای برگ ریحان، پیتزا را با برگ کاهو و یا برگ راکت سرو کنید.