پیتزای مرغ رژیمی

پیتزا و ماکارونی، سوپ‌ها و سالادها، املت‌ها و پیراشکی‌ها و... از جمله غذاهایی هستند که ما دوست داریم اما نه فقط به خاطر این که خوشمزه هستند بلکه به این خاطر که بیشتر آن‌ها به سادگی و به سرعت آماده خوردن می‌شوند. نکته ظریف و تعجب‌آور این است که در همه این غذا‌ها می‌توان از گوشت مرغ نیز استفاده کرد. با بنیتا همراه باشید.

 پیتزا مرغ

پیتزا و ماکارونی، سوپ‌ها و سالادها، املت‌ها و پیراشکی‌ها و... از جمله غذاهایی هستند که ما دوست داریم اما نه فقط به خاطر این که خوشمزه هستند بلکه به این خاطر که بیشتر آن‌ها به سادگی و به سرعت آماده خوردن می‌شوند. نکته ظریف و تعجب‌آور این است که در همه این غذا‌ها می‌توان از گوشت مرغ نیز استفاده کرد. با بنیتا همراه باشید.

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر 

گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده: 500 گرم

سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 3 قاشق غذاخوری

فیله سینه مرغ: 2 عدد ( 340 گرم)

خمیر پیتزای آماده: 335 گرم

برگ تازه گشنیز (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: 80 گرم

برگ ریحان: 40 گرم

پیتزا مرغ

طرز تهیه 

1. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کرده و آن‌ها را روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

روی آن‌ها مخلوطی از شکر و سرکه بریزید. آن را بدون درپوش به مدت 25 دقیقه (تا وقتی که گوجه‌ها نرم شوند) بپزید.

2. در این فاصله فیله‌های مرغ را روی کباب‌پز چرب شده بگذارید و کباب کنید، تا هر دو طرف آن‌ها قهوه ای شود و خوب بپزد. 5 دقیقه آن‌ها را خنک کنید و به صورت لایه‌های نازک برش دهید. خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار داده و آن را حدود 10 دقیقه (تا زمانی که قهوه‌ای کمرنگ شود) بپزید.

3. روی خمیر پیتزا، گوجه، گشنیز، تکه‌های مرغ و پنیر خرد شده بریزید و آن را در دمای بالای فر (بدون درپوش) به مدت 10 دقیقه و یا تا زمانی که برشته شود، بپزید.

4. درست قبل از سرو، پیتزا را با برگ‌های ریحان بپوشانید.

نکته: می‌توانید به جای برگ ریحان،  پیتزا را با برگ کاهو و یا برگ راکت سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر