برترین ها:
این میان وعده ها را می توانید سریع و آسان تهیه کنید. در فصل تابستان که
روزها طولانی هستند و هنگام عصر آدم گرسنه اش می شود، برای پر کردن شکم این
اسنک ها گزینه های خوبی به شمار می روند.
کیک پنیر و ژامبون
مواد لازم
• 12 عدد نان تست
• 300 گرم پنیر خامه ای
• نصف پیمانه سس مایونز
• سه برگ کاهو
• یک عدد گوجه فـرنگی درشـت
• 50 گرم خیارشور
• 150 گرم ژامبون گوشت
طرز تهیه
1.
چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایرهای به قطر
کف قالب کمربندی کوچک برش میزنیم. این کار را با باقیمانده نانها نیز انجام
میدهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده میکنیم.
2.
خیارشور و گوجهفرنگی را به صورت ورقههای نازک خرد کرده و قسمت سفت انتهایی
برگهای کاهو را بریده و جدا میکنیم. کف قالب کمربندی را با یک لایه نان
میپوشانیم. در کاسهای پنیر خامهای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم،
لطیف و بدون گلوله شود.
3. حالا روی نانهای داخل قالب یک لایه
کرم پنیری مالیده و روی آن ورقهای ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجهفرنگی قرار
میدهیم و یک لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب
به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول
ژامبون، گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار
داده و فشار میدهیم.
4. در این مرحله روی کیک را با سلفون
پوشانده و یک شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال
میگذاریم تا کاملا مواد پرس شوند.
5. قالب را از یخچال خارج
کرده، کمربند را باز کرده و اردور را به ظرف سرو منتقل کرده و با باقی
مانده کرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین میکنیم و مجددا برای یک
ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو میکنیم.
لقمههای فانتزی ژامبونمواد لازم• 600 گرم آرد
• دو قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق غذاخوری مایه خمیر
• نصف پیمانه ماست سفت
• نصف پیمانه روغن مایع
• یک عدد تخممرغ
• یک پیمانه شیر گرم
• ژامبون گوشت
• یک عدد تخممرغ
• کنجد
طرز تهیه1.
یک پیمانه از آرد را الک کرده و کنار میگذاریم، مابقی آرد را داخل
کاسهای ریخته و با نمک مخلوط میکنیم. مایه خمیر را روی شیر گرم ریخته و
میگذاریم تا عمل بیاید، بعد آن را روی آرد میریزیم. تخممرغ، روغن مایع و
ماست را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند، در این مرحله خمیر به
دست میچسبد. یک پیمانه آرد را که نگه داشته بودیم، کمکم افزوده و مخلوط
میکنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. آن را در کاسهای قرار داده، روی آن را
با حوله مرطوب پوشانده و در محیط آشپزخانه میگذاریم تا حجم آن دو برابر
شود. وقتی خمیر به عمل آمد، با فشار دست هوای آن را خالی میکنیم.
2.
روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را باز میکنیم. با یک قالب گرد
(تقریبا به اندازه نعلبکی) خمیر را قالب میزنیم. با همان قالب، ژامبونها
را قالب زده تا هم اندازه خمیر شوند. برای هر نان لقمهای دو عدد خمیر و یک
عدد ژامبون لازم داریم. ژامبون را مابین دو لایه خمیر قرار میدهیم. با
چاقو روی خمیر از بیرون تا یک و نیم سانتیمتر مرکز برشهایی به صورت به
علاوه میزنیم، در مجموع هشت برش خواهیم داشت. برشها را یکی در میان به
سمت راست و به سمت چپ میپیچانیم که همانند گل چهار پر شوند.
3.
نانها را در سینی که کاغذ روغنی انداختهایم، چیده و روی آنها با برس
تخممرغ مالیده و مقداری کنجد یا پودر خرفه در مرکز نان میریزیم و در فر
گرم شده از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20
دقیقه قرار میدهیم تا پخته و روی آنها طلایی شود.
بروشتای قارچ و سیبزمینیبروشتا
نوعی پیش غذای بینالمللی است. پایه اصلی این پیشغذا نان تست شده با سیر و
روغن زیتون است و با انواع سسها سرو میشود. شناختهشدهترین نوع آن با
گوجهفرنگی، پیاز و جعفری و نوع معروف و محبوب دیگر آن با سس پستو است.
مواد لازم• یک عدد نان باگت
• دو حبه سیر
• دو قــاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد سیبزمینی متوسط
• نمک
• دو قاشق غذاخوری ماست چکیده
• چهار عدد قارچ متوسط
• پنج تا شش عدد زیتون سبز شور
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• نصف پیمانه آب انگور سیاه
• روغن
طرز تهیه1.
نان باگت را به صورت اریب برش میزنیم. سیرها را پوست کنده و همانطور کامل
روی نانها میکشیم تا تمام قسمتهای نان عطر سیر را به خود بگیرد. روغن
زیتون را هم روی نانها میریزیم و بعد تکهها را روی سینی فر گذاشته و در
فر به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد حرارت میدهیم تا نانها
تست شوند.
2. سیبزمینی را پوست کنده و با نصف پیمانه آب
میگذاریم تا بپزد. قارچها را حلقه کرده، در تابه میریزیم و حرارت
میدهیم تا آب میان بافتی آن خارج شده و خشک شود، سپس یک قاشق غذاخوری روغن
ریخته و با همین مقدار کم، قارچها را تفت میدهیم. پس از پنج دقیقه
زیتونها را خرد کرده و به آن میافزاییم.
3. آویشن و آب انگور
را ریخته و دو تا سه دقیقه صبر میکنیم تا آب انگور کاملا تبخیر و مایه
دوباره خشک شود، سپس از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
4.
سیبزمینی را آبکش کرده و کامل له میکنیم، بعد با نمک و ماست مخلوط
میکنیم وقتی کاملا یکدست شد، میتوان آن را به دو صورت سرو کرد. اول این
که روی هر تکه نان کمی از سس سیبزمینی و کمی از سس قارچ بگذاریم یا اینکه
سیبزمینی و قارچ را مخلوط کرده و بعد روی نان ریخته و سرو نماییم.
رولت املت قارچ با اسفناجمواد لازم• دو عدد تخممرغ
• یک فنجان شیر
• یک قاشق غذاخورى آرد
• یک قاشق چایخورى پودر سیر
• 3 عدد برگ اسفناج
• یک بسته کوچک قارچ حلقه شده
• پنیر پارمزان
طرز تهیه1.
ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه
را در یک تابه تفلون با کمى روغن آنقدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ
شود. ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را
تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده میریزیم و پنیر میپاشیم. املت را رول و
بار دیگر روى آن پنیر رنده شده میریزیم.
چیکن فرایدمواد لازم• 350 گرم گوشت سینه مرغ
• دو عدد سفیده تخم مرغ زده شده
• یک قاشق سوپخوری عسل
• یک حبه سیر رنده شده
• یک بسته چیپس خرد شده
• یک قاشق چایخوری فلفل
• دو قاشق سوپخوری سس سویا
• دو پیمانه روغن
طرز تهیه1. سینه مرغ را به صورت قطعات باریک برش میدهیم، سپس آنها را در مخلوط سفیده تخممرغ، سس سویا، عسل و سیر میگذاریم تا طعمدار شود.
2.
تکههای مرغ طعمدار را در مخلوط چیپس و فلفل میغلتانیم و آنها را در روغن
فراوان و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. در صورت تمایل با یک سس تند و دورچین
سبزیهای مختلف سرو میکنیم.
رولت سیب زمینیمواد لازم• یک کیلوگرم سیبزمینی
• یک عدد فلفل دلمهای رنگی برای تزیین
• 150 گرم گوشت چرخکرده
• دو عدد پیاز متوسط
• یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• یک عدد فلفل دلمهای
• روغن، نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه1.
سیبزمینیها را شسته و میپزیم، سپس آنها را به صورت پوره درمیآوریم.
پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخکرده را به آن اضافه میکنیم، بعد از
این که گوشت آب انداخت، رب گوجهفرنگی را در تابه میریزیم، فلفل دلمهای
را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت میدهیم.
2.
در این مرحله پوره سیبزمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد 50×20 و به ضخامت
نیم سانتیمتر پهن میکنیم. روی سیبزمینی را یک لایه مخلوط گوشت میریزیم
به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود. از گوشه، کاغذ روغنی را
گرفته و مانند رولت آن را میپیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا
خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن
گذاشته و سرخ میکنیم. میتوانیم این رولت را با سس، ماست چکیده و فلفل
دلمهای تزیین کنیم.
3. موقع پهن کردن سیبزمینی باید دستمان را با آب نیمگرم خیس کنیم تا سیبزمینی به دست نچسبد.
اسپرینگ رول سبزیجاتمواد لازم برای خمیر• دو عدد تخممرغ
• دو پیمانه آرد
• ¾ پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای لایه میانی• 500 گرم قارچ نگینی خرد و سرخ شده
• نصف عدد فلفل دلمهای رنگی نگینی خرد شده
• نصف پیمانه پیاز سرخ شده
• دو حبه سیر رنده و تفت داده شده
• 30 گرم کره
• 100 گرم پنیر پیتزا رنده شده
• نصف قاشق چایخوری پودر ارگانو
• یک قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز
• دو عدد تخممرغ
• آرد سفید، آرد سوخاری و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه1.
ابتدا خمیر اسپرینگ را آماده میکنیم. شیر و تخممرغها را با همزن
مفتولی میزنیم تا یکدست شود. نمک را و در آخر کمکم آرد الک شده را اضافه
میکنیم تا مخلوط یکدست شود و به صورت ماست غلیظ درآید.
2.
مواد را 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. در تابه نچسبی به قطر 20
سانتیمتر که با برس چرب کردهایم و روی حرارت قرار دادهایم، دو قاشق
سوپخوری از مواد ریخته و پخش میکنیم تا یک طرف آن سرخ شود، سپس خمیر را
برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
3. در ظرف دیگری کره،
پیاز سرخ شده و سیر را تفت داده، قارچ، فلفل دلمهای، ادویه و نمک را اضافه
کرده و در آخر پنیر را افزوده و از روی حرارت برمیداریم. از این مواد دو
قاشق غذاخوری روی رولها قرار داده، سپس آن را میپیچیم و در آرد سفید، بعد
در مخلوط تخممرغها، نمک و فلفل زده، در آخر در آرد سوخاری غلتانده و در
روغن داغ اطراف آن را سرخ کرده و با سبزیجات دورچین سرو میکنیم.