ماهان شبکه ایرانیان

نخستین گروه دومین قطار گردشگران خارجی وارد کشور شد

تاریخ خبر :۱۳۹۴/۰۶/۲۱-به گزارش ایرنا از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، قطار حامل گردشگران خارجی روز گذشته از مرز ریلی رازی &#۸۲۱۱; کاپیکوی وارد کشورمان شد

تاریخ خبر :1394/06/21-به گزارش ایرنا از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، قطار حامل گردشگران خارجی روز گذشته از مرز ریلی رازی – کاپیکوی وارد کشورمان شد.
براساس این گزارش، گروه اول در کشور مجارستان سوار قطار مخصوص گردشگری شده و پس از عبور از رومانی، بلغارستان و ترکیه روز 30 مهرماه از مرز ریلی رازی – کاپیکوی وارد ایران می شوند و پس از عبور از شهر تبریز، از اماکن تاریخی و مذهبی شهرهای زنجان، یزد، اصفهان، شیراز، کرمان، مشهد و تهران بازدید کرده و در پایان سفر، از تهران با هواپیما به مقصد باز خواهند گشت.
گروه دوم نیز ابتدا با هواپیما وارد تهران شده و در ایستگاه راه آهن تهران سوار بر قطار فوق شده و پس از بازدید از شهرهای ذکر شده، 12 آبان ماه از مرز ریلی رازی از کشور خارج می شوند.

نخستین گروه دومین قطار گردشگران خارجی وارد کشور شد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان