ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ کرمی برنج

شاید برایتان عجیب باشد اما باید بدانید که شما با استفاده از برنج هم می‌توانید یک پودینگ بی نظیر آماده کرده و آن را با استفاده از ادویه‌هایی مثل دارچین خوشمزه‌تر کنید. پودینگ برنج، یک پودینگ کرمی شکل است که برای آنکه حالت کرمی آن را افزایش دهید، می‌توانید از برنج نیم‌دانه استفاده کنید.

 پودینگ برنج

شاید برایتان عجیب باشد اما باید بدانید که شما با استفاده از برنج هم می‌توانید یک پودینگ بی نظیر آماده کرده و آن را با استفاده از ادویه‌هایی مثل دارچین خوشمزه‌تر کنید. پودینگ برنج، یک پودینگ کرمی شکل است که برای آنکه حالت کرمی آن را افزایش دهید، می‌توانید از برنج نیم‌دانه استفاده کنید.

زمان آماده‌سازی: 25 دقیقه     زمان پخت:  20 دقیقه    مخصوص: 4 نفر

پودینگ

مواد اولیه:

4/3 پیمانه برنج سفید نپخته

2 پیمانه شیر

3/1 پیمانه شکر سفید

4/1 قاشق چایخوری نمک

1 تخم مرغ همزده

3/2 پیمانه کشمش طلایی

1 قاشق غذاخوری کره

2/1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرزتهیه:

در یک قابلمه حدود یک و نیم پیمانه آب ریخته و آن را برای جوشیدن روی گاز می‌گذاریم. وقتی آب به جوش آمد، برنج را داخل آن می‌ریزیم و زیر شعله را کم می‌کنیم. در قابلمه را بسته و اجازه می‌دهیم تا برنج 20 دقیقه در آب جوش بپزد.

پودینگ

وقتی برنج پخته شد، در یک ماهیتابه، برنج پخته را با یک و نیم پیمانه شیر، شکر و نمک ترکیب می‌کنیم و آن را روی شعله متوسط گاز گذاشته و حدود 15 تا 20 دقیقه به حرارت دادن ادامه می‌دهیم تا پودینگ ما حالتی غلیظ و کرمی به خود بگیرد. بعد از آن نصف پیمانه شیر باقی مانده، تخم مرغ همزده و کشمش را اضافه می‌کنیم و برای 2 دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه می‌دهیم و در این دو دقیقه، دائما هم می‌زنیم. سپس ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و کره و وانیل را درداخل آن ریخته و کاملا ترکیب می‌کنیم. پودینگ شما آماده است. حالا می‌توانید پودینگتان را در کاسه‌های کوچک ریخته و در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد. شما می‌توانید برای طعمدار کردن این پودینگ خوشمزه، از دارچین استفاده کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان