با اضافه کردن عصاره افرا یا چاشنی کرانبری به کلوچههای معمولی، کلوچه سیبزمینی لوئیزیانا حاصل میشود.
موادلازم
2 یا 3 سیب زمینی متوسط - 1.5 فنجان آرد -3.5 قاشق چایخوری بکینک پودر- 1 قاشق چایخوری نمک -0.5 قاشق چایخوری جوزهندی- 2 عدد تخم مرغ زده -1.5 فنجان شیر - ربع فنجان کره ذوب شده
طرز تهیه
1- سیبزمینیها را در ماهی تابه متوسط آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا پخته شوند. اما نه به گونهای که له شود. سپس سیبزمینیها را از آب بیرون آورید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوستش به راحتی کنده شود. سیبزمینی را پوست بکنید و با دستانتان آن را له کنید.
2- در یک کاسه متوسط آرد وبکینک پودر ونمک وجوزهندی را با هم الک کنید .سیب زمینی لهشده و تخم مرغ و شیر و کره را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید. سپس محتویات دو کاسه را باهم مخلوط کنید تا خمیری بدست آید.
3- ماهی تابه را کمی چرب کنید و روی گازبگذارید و بعد مخلوط خمیر را داخل آن بریزید وبا قاشق سوپخوری آن را صاف کنید وبگذارید تا طلایی مایل به قهوهای شود و وقتی سطح خمیر حباب دار شد تنها یکبار با کفگیر آن را برگردانید.