کلوچه سیب زمینی لوئیزیانا

با اضافه کردن عصاره افرا یا چاشنی کرانبری به کلوچه‌های معمولی، کلوچه سیبزمینی لوئیزیانا حاصل میشود.

آشپزی

با اضافه کردن عصاره افرا یا چاشنی کرانبری به کلوچه‌های معمولی، کلوچه سیبزمینی لوئیزیانا حاصل میشود.

موادلازم

 2 یا 3 سیب زمینی متوسط - 1.5 فنجان آرد -3.5 قاشق چایخوری بکینک پودر- 1 قاشق چایخوری نمک -0.5 قاشق چایخوری جوزهندی- 2 عدد تخم مرغ زده -1.5 فنجان شیر - ربع فنجان کره ذوب شده

طرز تهیه 

1- سیب‌زمینی‌ها را در ماهی تابه متوسط آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا پخته شوند. اما نه به گونه‌ای که له شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را از آب بیرون آورید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوستش به راحتی کنده شود. سیب‌زمینی را پوست بکنید و با دستانتان آن را له کنید.

2- در یک کاسه متوسط آرد وبکینک پودر ونمک وجوزهندی را با هم الک کنید .سیب زمینی له‌شده و تخم مرغ و شیر و کره را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید. سپس محتویات دو کاسه را باهم مخلوط کنید تا خمیری بدست آید.

کلوچه

3- ماهی تابه را کمی چرب کنید و روی گازبگذارید و بعد مخلوط خمیر را داخل آن بریزید وبا قاشق سوپخوری آن را صاف کنید وبگذارید تا طلایی مایل به قهوه‌ای شود و وقتی سطح خمیر حباب دار شد تنها یکبار با کفگیر آن را برگردانید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان