مجله سرآشپز - سمیه دیندار: املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- میگو (پاک شده): 100 گرم
- تخم مرغ: 6 عدد
- سیر (له شده): 2 حبه
- دانه میخک: 1 عدد
- فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
- دانه تخم زیره: یک سوم ق چ
- سس مایونز: یک دوم پیمانه
- چیپس (خردشده): 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 4 ق س
طرز پخت:
1. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون (یا کره) را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
2. سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.
3. تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.
4. بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.
5. با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).