سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این دوناتهای خوشمزه برای صبحانه عالی هستند.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
تعداد: 6 تا 9 نفر
مواد لازم روغن
3/4 پیمانه آرد کامل
1 / 3 پیمانه شکر
¼ پیمانه آرد گندم
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
نصف قاشق چایخوری نمک
1 / 8 قاشق چایخوری جوش شیرین
¼ پیمانه کره
یک عدد تخم مرغ همزده
1 / 3 پیمانه ماست
2 / 3 پیمانه سیب با پوست
3 قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه
1. قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، 1 / 3 پیمانه شکر، آرد گندم، بیکینگ پودر، ادویه پای سیب، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن شیرینی پزی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. مواد را داخل قالبها بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پلاستیک را بردارید و قالبها را 15 دقیقه داخل فر بگذارید.
5. در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. پس اینکه دوناتها کمی خنک شدند، آنها را داخل شکر بغلتانبد و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 238
چربی: 8 گرم
کلسترول: 52 میلیگرم
سدیم: 774 میلیگرم
کربوهیدرات: 36 گرم
فیبر: 4 گرم
پروتئین: 391 گرم