ماهان شبکه ایرانیان

دونات با سیب پخته یک عصرانه ویژه برای دورهمی‌های خانوادگی

در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این دونات‌های خوشمزه برای صبحانه عالی هستند.

 زمان تهیه: 30 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه
 تعداد: 6 تا 9 نفر

دونات با سیب پخته 
 
مواد لازم

 روغن
 3/4 پیمانه آرد کامل
 1 / 3 پیمانه شکر
 ¼ پیمانه آرد گندم
 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
 نصف قاشق چایخوری نمک
 1 / 8 قاشق چایخوری جوش شیرین
 ¼ پیمانه کره
 یک عدد تخم مرغ همزده
 1 / 3 پیمانه ماست
 2 / 3 پیمانه سیب با پوست
 3 قاشق غذاخوری شکر
 نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه

1. قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، 1 / 3 پیمانه شکر، آرد گندم، بیکینگ پودر، ادویه پای سیب، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن شیرینی پزی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. مواد را داخل قالب‌ها بریزید. روی آن‌ها پلاستیک بکشید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پلاستیک را بردارید و قالب‌ها را 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

5. در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. پس اینکه دونات‌ها کمی خنک شدند، آن‌ها را داخل شکر بغلتانبد و سرو کنید.
 
ارزش غذایی

 کالری: 238
 چربی: 8 گرم
 کلسترول: 52 میلی‌گرم
 سدیم: 774 میلی‌گرم
 کربوهیدرات: 36 گرم
 فیبر: 4 گرم
 پروتئین: 391 گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان