ماهان شبکه ایرانیان

کلوچه‌های شکلاتی با طعم موز

در روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک یا کلوچه خانگی  آن هم با طعم موز و شکلات بسیار دلچسب می باشد. این کلوچه خوشمزه و ساده را برای عصرانه ای لذیذ همراه با چای دارچین نوش جان کنید. با بینتا همراه باشید و از تهیه این دسر پاییزی لذت ببرید

 کلوچه موزی

در روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک یا کلوچه خانگی  آن هم با طعم موز و شکلات بسیار دلچسب می باشد. این کلوچه خوشمزه و ساده را برای عصرانه ای لذیذ همراه با چای دارچین نوش جان کنید. با بینتا همراه باشید و از تهیه این دسر پاییزی لذت ببرید

موادلازم

جو پرک معمولی- آرد گندم 1.25 پیمانه- شکرقهو‌ه‌ای 2/1 پیمانه- تخم شربتی 2قاشق - بکینگ پودر 2قاشق چایخوری- جوش شیرین 4/3 قاشق چایخوری- نمک 2/1 قاشق چایخوری- دارچین 2/1 قاشق چایخوری- زنجبیل 4/1 قاشق چایخوری- موز کوبیده 1.25 پیمانه- دوغ کم چرب 1 پیمانه- روغن گیاهی 2قاشق غذاخوری- تخم مرغ بزرگ 1عدد- 2 تکه یا 60 گرم شکلات تلخ .

 کلوچه موزی

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. فنجان‌های کاغذی مخصوص کلوچه را داخل سینی قالبی بگذارید.

2- در یک کاسه بزرگ جو، آرد، شکر، تخم شربتی ، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و زنجبیل را باهم مخلوط کنید.درکاسه متوسط دیگر موز و دوغ و روغن و تخم‌مرغ زده را با هم مخلوط کنید و در نهایت هردو مخلوط بالا را با هم یکی کرده و داخل 18 قالب کلوچه بریزید.

3- 20 تا 25 دقیقه زمان پخت کلوچه است. برای امتحان می‌توان خلال دندانی را داخل کلوچه کنید؛ اگر خمیر به آن نچسبید یعنی آن که کلوچه آماده است. کلوچه‌ها را به مدت 10 دقیقه روی سینی بگذارید تا سرد شوند.

4- ودر آخر شکلات آب‌شده را روی کلوچه‌ها بریزید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان