ماهان شبکه ایرانیان

اپل هزینه تعمیر و گارانتی آیفون را افزایش داد

هزینه گارانتی AppleCare+ برای آیفون های اپل حالا از ۱۲۹ دلار به ۱۴۹ دلار افزایش پیدا کرده است. البته این قیمت، آیفون های ۶ اس پلاس، ۷ پلاس و ۸ پلاس را تحت تاثیر قرار می دهد.

اپل هزینه تعمیر و گارانتی آیفون را افزایش داد

هزینه گارانتی AppleCare+ برای آیفون های اپل حالا از 129 دلار به 149 دلار افزایش پیدا کرده است. البته این قیمت، آیفون های 6 اس پلاس، 7 پلاس و 8 پلاس را تحت تاثیر قرار می دهد.

برای آیفون 10 اما چنین طرحی در حقیقت 200 دلار هزینه در بر دارد که خب دلیل آن کاملا مشخص است و به نمایشگر بزرگ 5.8 اینچی OLED آن باز می گردد.

تعمیر نمایشگر آیفون 6 و آیفون SE از 99 دلار برای دستگاه های غیر گارانتی به 129 دلار افزایش پیدا کرد. در حالی که آیفون 6 اس و 7 با 20 دلار افزایش قیمت به 149 رسیدند. مدل پلاس نیز 20 دلار گران تر شده و به 169 دلار رسیده است.

در مورد آیفون 7 و 7 پلاس، هزینه تعمیر دیگر اسیب ها به 319 و 349 دلار رسیده است و این قیمت برای آیفون 8 و 8 پلاس 349 و 399 دلار اعلام شده. این رقم برای آیفون 10 یا X نیز احتمالا بسیار بیشتر خواهد بود.

به هر حال، تلفن های همراه گران و گران تر می شوند. آیفون 8 که قرار است تا چند روز دیگر به صورت بین المللی عرضه شود 699 دلار قیمت دارد در حالی که آیفون 10 با برچسب قیمت 999 دلاری ارائه می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان