![میگو](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/0648420433.jpg)
مزه این میگو را فراموش نخواهید کرد
روشهای پخت میگو در فرهنگ ما زیاد نیست؛ برای همین، بنیتا پیشنهاد میکند این نوع از پخت میگو را امتحان کنید تا مدت طولانی مزهاش زیر دندانتان بماند.
مواد لازم برای 4 نفر
میگوی نپخته متوسط: یک کیلوگرم
پیاز قرمز متوسط: 2 عدد
آناناس کوچک (درشت خرد شده): یک عدد
برگ گشنیز تازه: نصف لیوان
مواد لازم جهت سس فلفل
فلفل قرمز تند (خشک شده): 3 عدد
سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک: یک عدد
سیر: 2 حبه
زیره آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس فلفل
فلفلها را درون یک کاسه کوچک برای 10 دقیقه با سرکه خیس کنید. آنگاه آب، پیاز، سیر و زیره را هم با آن مخلوط کنید و آنها را در مخلوطکن خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
سپس این سس را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بردارید و بگذارید حدود 10 دقیقه و یا تا زمانی که سس غلیظ شود، آرام بجوشد.
![میگو](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/0648420469.jpg)
طرز تهیه میگوی کبابی
میگوها را پوست بگیرید و دل و روده آنها را پاک کنید. دم آنها را دست نزده باقی بگذارید.
داخل یک کاسه متوسط، میگوهای پاک شده را با نیمی از فلفل مخلوط کنید.
پیاز و آناناس را داخل یک ماهیتابه تختِ داغ و چرب شده بریزید و حدود 10 دقیقه و یا تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید. (درب ماهیتابه را نگذارید.)
میگوها را روی سینی داغ و چرب شده کبابپز به روش مستقیم (بدون گذاشتن درپوش روی شعله) کباب کنید تا تغییر رنگ دهند.
درون یک کاسه متوسط، پیاز و آناناس را با گشنیز مخلوط کنید. میگوها را با این سالاد و بقیه سس فلفل سرو کنید.
نکته
زمان آماده سازی این غذا 20 دقیقه و زمان پخت آن 20 دقیقه است.
در هر پرس از این غذا یک گرم چربی و 150 کالری موجود است.