ماهان شبکه ایرانیان

تارت میوه های تابستانی

این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.

وب سایت آشپزباشی: این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.
 
مواد لازم: 

  •      کره 1/2 پیمانه
  •     شکر 1/4 پیمانه
  •     زرده تخم مرغ 2 عدد
  •     وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  •  
  •     آرد 1 پیمانه
  •     نمک 1/4 قاشق چای خوری
  •     شکلات سفید 60 گرم
  •     شیر 1 پیمانه
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     شکر 1/4 پیمانه
  •     نشاسته ذرت دو و نیم قاشق غذاخوری
  •     وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  •     کره 2 قاشق غذاخوری
  •     شربت ساده  قدری
 
 تارت میوه های تابستانی
 
 آماده کردن مواد برای تهیه تارت میوه های تابستانی:
 
1.  شکلات رو به روش بن ماری، در ظرفی روی بخار آب جوش، آب کنید.

2.  می تونید از انواع میوه های تابستونی مثل توت‌فرنگی، شاتوت، تمشک، بلوبری، آناناس، زردآلو و هلو برای تزیین تارت استفاده کنید.

3.  می تونید از شربت توت‌فرنگی، آلبالو و یا شیره هر مربای دیگه‌ای که دارید برای روی تارت استفاده کنید.

4.  مواد باید جمعا به مدت 4 ساعت و 20 دقیقه در یخچال استراحت کنن و خنک بشن.

طرز تهیه:

 1. برای تهیه خمیر، نصف پیمانه کره رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر بزنید تا نرم بشه. زرده‌های تخم‌مرغ و نوک قاشق چای‌خوری وانیل رو اضافه کرده و مواد رو هم بزنید. آرد و نمک رو اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیره مواد رو با هم ترکیب کنید. خمیر رو گرد کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال بذارید.

2. از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو کمی ورز بدین. بعد اون رو به شکل یک دایره مسطح 28 سانتی‌متری به پهنای تقریبا 6 میلی متر باز کنید. خمیر رو در قالب تارت 23 سانتی‌متری پهن کنید و خمیر اضافی رو جدا کنید. دوباره خمیر رو برای 20 دقیقه در یخچال بذارید.

3. خمیر رو با چنگال از چندجا سوراخ کنید و برای 16 تا 20 دقیقه تا لبه‌های خمیر طلایی بشه، بپزید. خمیر رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.

4. بعد از خنک شدن خمیر، شکلات آب شده رو روی اون بمالید و بعد در یخچال بذارید تا خنک بشه.

5. شیر رو در قابلمه ریخته و در حدی که شروع به قل زدن بکنه، گرم کنید. در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر و نشاسته ذرت بزنید. در حالی که ترکیب رو هم می‌زنید، نصف شیر گرم رو به اون اضافه کنید و بعد کل ترکیب تخم‌مرغ رو به قابلمه برگردونید. کاستارد رو تا کمی غلیظ بشه و شروع به قل زدن بکنه، برای حدود 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید.

6. کاستارد رو از صافی رد کنید و در کاسه بریزید. بعد نصف قاشق چای خوری وانیل و 2 قاشق غذاخوری کره به اون اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. روی سطح کاستارد رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و بذارید تا در دمای اتاق خنک بشه. بعد اون رو حداقل برای 2 ساعت در یخچال بذارید.

7. برای آماده کردن تارت، کاستارد رو با قاشق روی تارت بریزید و به صورت یکدست پخش کنید. میوه‌ها رو به صورت منظم روی تارت بچینید. مقداری شربت روی حرارت ملایم گرم کنید و با قلمو روی میوه‌ها بزنید. تارت رو تا زمان سرو در یخچال بذارید تا خنک بشه.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان