شناسه : ۵۱۱۱۷۲ - یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۱
آلفردوی میگو،بیکن و اسفناج
برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم (3 تا 4 نفر)- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 4 حبه سیر (خرد شده)
- 900 گرم میگو
- 3 پیمانه اسفناج
- نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 پیمانه خامه چرب
- 450 گرم فتوچینی (پخته شده)
- 6 اسلایس بیکن
- 1 پیمانه پنیر پارمسان
- نصف پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه- روغن را درون قابلمه داغ کنید.
- سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
- اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
- خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
- فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
- میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.