ماهان شبکه ایرانیان

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
 
مواد لازم (3 تا 4 نفر)

  •     2 قاشق غذاخوری روغن
  •     4 حبه سیر (خرد شده)
  •     900 گرم میگو
  •     3 پیمانه اسفناج
  •     نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  •     2 قاشق چایخوری نمک
  •     1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     2 پیمانه خامه چرب
  •     450 گرم فتوچینی (پخته شده)
  •     6 اسلایس بیکن
  •     1 پیمانه پنیر پارمسان
  •     نصف پیمانه جعفری خرد شده

 خوشمزه امروز: آلفردوی میگو،بیکن و اسفناج

طرز تهیه

  1. روغن را درون قابلمه داغ کنید.
  2. سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
  3. اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
  4. خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
  5. فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
  6. میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی