منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را میتوان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش میدهد. با ما همراه باشید.
حمص آووکادو
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو:2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
آووکادو له شده: 2 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی: 4 عدد
جعفری خرد شده: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، آووکادو، پاپریکا، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
برای سرو کردن روی آن را با گوجه فرنگی و جعفری تزیین کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.
حمص گوجه فرنگی و کدو سبز
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
کدو سبز قطعه قطعه شده: 2 عدد
گوجه فرنگی خشک: یک چهارم لیوان
زیتون سیاه بدون هسته برای تزیین: یک چهارم لیوان
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
به کدوها روغن اسپری کنید و آن را به مدت 2 دقیقه گریل کنید تا نرم و دودی شوند. بعد از خنک شدن، آن را له کنید.
گوجه فرنگی خشک، زیتون و سه چهارم کدو را با هم مخلوط کنید و به خمیر حمص اضافه کنید.
برای سرو کردن روی آن را روغن بپاشید و با زیتون و کدو تزیین کنید.
نکته : این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.