ماهان شبکه ایرانیان

۱۰ دستور متفاوت و خوشمزه برای تهیه حمص ـ قسمت سوم

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

 حمص

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

حمص آووکادو

حمص آووکادو

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو:2 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

آووکادو له شده: 2 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی گیلاسی: 4 عدد

جعفری خرد شده: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، آووکادو، پاپریکا، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

برای سرو کردن روی آن را با گوجه فرنگی و جعفری تزیین کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.

حمص گوجه

حمص گوجه فرنگی و کدو سبز

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

کدو سبز قطعه قطعه شده: 2 عدد

گوجه فرنگی خشک: یک چهارم لیوان

زیتون سیاه بدون هسته برای تزیین: یک چهارم لیوان

طرز تهیه

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

به کدوها روغن اسپری کنید و آن را به مدت 2 دقیقه گریل کنید تا نرم و دودی شوند. بعد از خنک شدن، آن را له کنید.

گوجه فرنگی خشک، زیتون و سه چهارم کدو را با هم مخلوط کنید و به خمیر حمص اضافه کنید. 

برای سرو کردن روی آن را روغن بپاشید و با زیتون و کدو تزیین کنید.

نکته : این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان