
منشاء حمص در قرن 13 و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را میتوان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد.
بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش میدهد. با بنیتا همراه باشید.
حمص گشنیز، لیمو و فلفل تند
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 4 لیوان
فلفل قرمز تازه له شده: 1 عدد
گشنیز خرد شده: یک چهارم لیوان
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
قاچ لیمو برای تزیین: 2 برش
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، روغن، آب گرم و نیمی از قاچ لیمو را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید آن را مخلوط کنید. سپس گشنیز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
روی آن را کمی روغن بپاشید و با لیمو و گشنیز تزیین کنید.
نکته
این غذا را میتوان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز در یخچال نگه داشت.

حمص لبو با چاشنی مصری
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 3 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
لبو پخته و له شده: 225 گرم
پودر پسته :3 قاشق چایخوری
خیارشور برای تزیین: 2 عدد
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن، لبو و آب گرم را در غذاساز بریزید و تا وقتی مواد یکدست شوند، هم بزنید.
برای سرو، روی آن را روغن بپاشید و با پودر پسته و خیارشور و کنجد تزیین کنید.
نکته
این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.