۱۰ دستور متفاوت و خوشمزه برای تهیه حمص (قسمت اول)

منشاء حمص در قرن ۱۳ و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد.

حمص

منشاء حمص در قرن 13 و در خاورمیانه است و از آن جا به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد.

بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با بنیتا همراه باشید.

حمص گشنیز، لیمو و فلفل تند

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 4 لیوان

فلفل قرمز تازه له شده: 1 عدد

گشنیز خرد شده: یک چهارم لیوان

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

قاچ لیمو برای تزیین: 2 برش

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، روغن، آب گرم و نیمی از قاچ لیمو را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید آن را مخلوط کنید. سپس گشنیز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

روی آن را کمی روغن بپاشید و با لیمو و گشنیز تزیین کنید. 

نکته 

این غذا را می‌توان در ظرفی دربسته به مدت 2 روز در یخچال نگه داشت.

حمص

حمص لبو با چاشنی مصری

مواد لازم برای 2 نفر

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر له شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

پودر زیره: 2 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 3 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

لبو پخته و له شده: 225 گرم

پودر پسته :3 قاشق چایخوری

خیارشور برای تزیین: 2 عدد

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن، لبو و آب گرم را در غذاساز بریزید و تا وقتی مواد یکدست شوند، هم بزنید.

برای سرو، روی آن را روغن بپاشید و با پودر پسته و خیارشور و کنجد تزیین کنید.

نکته 

این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر