به گزارش خبرنگار مهر، آرچی وایت هد صبح سه شنبه در دیدار با خباز استاندار سمنان به میزبانی دفتر وی،با تاکید بر اینکه ایران و آفریقای جنوبی میراث مشترکی در پیدایش انقلاب دارند، اظهار داشت: ما به عنوان فرزندان آیت الله خمینی (ره) و ماندلا، دو رهبر بزرگ باید سعی در گسترش این میراث و یادگار بزرگ داشته باشیم.
وی بیان کرد: سیاست ما بر این است که کشورهای در حال توسعه روابط خوبی با هم داشته باشند همچنین ما معتقد هستیم ویژگی مشترک ایران و آفریقای جنوبی وجود دو رهبر بزرگ در دو کشور یعنی امام خمینی و نلسون ماندلا است.
سفیر آفریقای جنوبی افزود: به زودی وزیر معدن آفریقای جنوبی به ایران سفر خواهند کرد و بنده زمینه ای را ایجاد خواهم کرد که وی از استان سمنان بازدید کند چرا که این استان دارای ظرفیت بسیار عظیم معدنی است.