شناسه : ۵۲۰۱۳۰ - پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۱۷
نان تُُمُشی
نوعی نان محلی بسیار نازک است که در قشم آنرا با سس مخصوصی میپزند. در این نان تخم مرغ و پنیر میریزند که همزمان با نان میپزد. نوشیدنی مخصوص قشم چایی شیر است . خورش قلیهماهی از غذاهای محلی این جزیره است .
نوعی نان محلی بسیار نازک است که در قشم آنرا با سس مخصوصی میپزند. در این نان تخم مرغ و پنیر میریزند که همزمان با نان میپزد. نوشیدنی مخصوص قشم چایی شیر است . خورش قلیهماهی از غذاهای محلی این جزیره است .