شناسه : ۵۲۰۵۸۰ - پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۴
طرز تهیه سالاد پانزانلای توتفرنگی
یه سالاد خیلی ساده و فوقالعاده خوشمزه. میتونید نان رو از قبل آماده کنید تا هر موقع خواستید خیلی سریع سالاد رو درست کنید.
وب سایت آشپزباشی: یه سالاد خیلی ساده و فوقالعاده خوشمزه. میتونید نان رو از قبل آماده کنید تا هر موقع خواستید خیلی سریع سالاد رو درست کنید.
مواد لازم:
- نان تست 4 پیمانه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک 1/2 پیمانه
- عسل 1/2 قاشق غذاخوری
- توت فرنگی 4 پیمانه
- پنیر خامه ای 120 گرم
- برگ ریحان 20 عدد بزرگ
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد پانزانلای توتفرنگی: - نان تست رو مکعبی خرد کنید. میتونید از نانهای حجیم دیگه مثل باگت هم استفاده کنید.
- توتفرنگی ها رو خرد کنید.
- پنیر رو با دست خرد کنید. پنیرهای دیگه مثل پنیر فتا رو هم امتحان کنید.
طرز تهیه:- از قبل فر رو با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مکعبهای نان رو در سینی بریزید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اونها بپاشید. نانها رو برای حدود 15 تا 20 دقیقه تا طلایی بشن در فر برشته کنید. هر 5 دقیقه اونها رو تکون بدید تا یکدست برشته بشن.
- سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید برای 10 دقیقه قل بزنه و حجمش نصف بشه. سس بالزامیک رو از روی حرارت بردارید و عسل رو با اون ترکیب کنید. سس رو در ظرف دیگهای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه.
- در کاسه بزرگی، تکههای نان تست برشته شده رو با توتفرنگی، پنیر و ریحان ترکیب کنید. سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و فورا سرو کنید.