سرگرد روح الله جاویدان در گفتوگو با ایسنا درباره حضور زائران رهیان نور در یادمان مهران بیان کرد: 3200 نفر مسافر طی یک ماه گذشته از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس این شهرستان در قالب کاروان راهیان نور خبر داد.
وی گفت : از این تعداد 1700 نفر را برادران و 1500 نفر را خواهران تشکیل داده است. مناطق عملیاتی نقطه ایثار، سه راهی جندالله و منطقه گرمیشه مهران از جمله یادمانهایی هستند که زائران در آن حضور مییابند.
فرمانده سپاه ناحیه مهران با بیان اینکه زمان بازدید از مناطق عملیاتی مهران منحصر به زمان خاصی نیست ادامه داد: امکانات لازم برای پذیرایی از کاروان های راهیان نور در طول سال در مناطق عملیاتی شهرسان مهران آماده است و در این رابطه ایستگاههای صلواتی، کتاب آشنایی با منطقه و فضا سازی تدارک دیده شده است.