ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه پای مرغ در تابه [تماشا کنید]

برای تهیه این غذا یا باید خمیر پای را آماده خریداری کنید یا خودتان از قبل درست کرده و کنار بگذارید تا در طول پخت از آن استفاده کنید. برای آشنایی با روش پخت این پای در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: طرز تهیه پای مرغ در تابه [تماشا کنید]

برای تهیه این غذا یا باید خمیر پای را آماده خریداری کنید یا خودتان از قبل درست کرده و کنار بگذارید تا در طول پخت از آن استفاده کنید. برای آشنایی با روش پخت این پای در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم (4 تا 6 نفر)

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 700 گرم سینه مرغ، بدون استخوان
  • نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 پیمانه سیب زمینی مکعبی
  • 2 پیمانه نخود فرنگی و هویج منجمد
  • 4 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 2 پیمانه آب مرغ
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • خمیر آماده پای

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. روی مرغ ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. روغن را درون تابه چدنی داغ کنید و سپس، مرغ ها را درون آن تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. در همان تابه، پیاز و سیر را تفت دهید تا کمی سبک شوند.
  4. سیب زمینی ها را به تابه افزوده و 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
  5. نخودفرنگی و هویج ها را بیفزایید.
  6. کره را به سبزیجات اضافه کنید تا آب شود.
  7. آرد را روی آن ها ریخته و هم بزنید تا درون مواد حل شود.
  8. در این مرحله باید آب مرغ را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوشیده و غلیظ شود.
  9. سپس نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و هم بزنید.
  10. ظرف را از روی قابلمه بردارید. خمیر پای را روی آن قرار داده و یک سوراخ در وسط خمیر ایجاد کنید.
  11. سپس تابه را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر کاملا طلایی و برشته شود.
  12. پای مرغ آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان