شناسه : ۵۲۶۱۹ - جمعه ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۵۶
خوشمزه روز: طرز تهیه پای مرغ در تابه [تماشا کنید]
برای تهیه این غذا یا باید خمیر پای را آماده خریداری کنید یا خودتان از قبل درست کرده و کنار بگذارید تا در طول پخت از آن استفاده کنید. برای آشنایی با روش پخت این پای در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
برای تهیه این غذا یا باید خمیر پای را آماده خریداری کنید یا خودتان از قبل درست کرده و کنار بگذارید تا در طول پخت از آن استفاده کنید. برای آشنایی با روش پخت این پای در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (4 تا 6 نفر)
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 700 گرم سینه مرغ، بدون استخوان
- نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 پیمانه سیب زمینی مکعبی
- 2 پیمانه نخود فرنگی و هویج منجمد
- 4 قاشق غذاخوری آرد کامل
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 پیمانه آب مرغ
- نمک
- فلفل سیاه
- خمیر آماده پای
طرز تهیه
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- روی مرغ ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. روغن را درون تابه چدنی داغ کنید و سپس، مرغ ها را درون آن تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- در همان تابه، پیاز و سیر را تفت دهید تا کمی سبک شوند.
- سیب زمینی ها را به تابه افزوده و 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- نخودفرنگی و هویج ها را بیفزایید.
- کره را به سبزیجات اضافه کنید تا آب شود.
- آرد را روی آن ها ریخته و هم بزنید تا درون مواد حل شود.
- در این مرحله باید آب مرغ را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوشیده و غلیظ شود.
- سپس نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و هم بزنید.
- ظرف را از روی قابلمه بردارید. خمیر پای را روی آن قرار داده و یک سوراخ در وسط خمیر ایجاد کنید.
- سپس تابه را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر کاملا طلایی و برشته شود.
- پای مرغ آماده است.