ماهان شبکه ایرانیان

فرانسه از برنامه‌ای برای اصلاحات اقتصادی در اروپا خبر داد

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طرحی به منظور اصلاحات در اتحادیه اروپا دارد.

خبرگزاری فارس: کاخ ریاست‌جمهوری فرانسه اعلام کرد که رئیس‌‌جمهور این کشور طرحی دارد که به اصلاحات در منطقه یورو می‌پردازد.

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طرحی به منظور اصلاحات در اتحادیه اروپا دارد.

بنابر گزارش خبرگزاری اتریش، ماکرون معقتد است که منطقه یورو باید وزیر دارایی خود را داشته باشد. وی همچنین خواستار اصلاحات اساسی در سازمان‌های اروپایی است.

ماکرون قصد دارد در جریان سخنرانی در دانشگاه سوربن، پیشنهادهای خود در مورد منطقه یورو را ارائه دهد. وی امیدوار است که این ایده در آلمان در مذاکرات برای تشکیل ائتلاف آتی دولت هم مورد توجه قرار گیرد. فرانسه برای عملی کردن این اقدامات به حمایت 100 درصدی آلمان نیازمند است.

این در حالی است که احزاب دموکراتیک آزاد و سبزها که از جمله گزینه‌های «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان برای تشکیل دولت ائتلافی هستند، با برنامه‌های ماکرون موافق نیستند و از این رو احتمال اجرایی شدن آن هم کم است.

با این حال احزاب دموکرات‌مسیحی و سوسیال‌مسیحی اعلام آمادگی کرده‌اند تا به همراه فرانسه منطقه ارزی اروپایی را سر و سامان بدهند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان