خــــرما بریز مواد اولیه آرد سبوسدار 500 گرم (چهار پیمانه) شکر 100 گرم (نصف پیمانه) خرما بدون هسته 250 گرم (یک پیمانه فشرده) گلاب نصف پیمانه آب یک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه کره 100 گرم دارچین به میزان لازم کنجد، خلال بادام و پسته برای تزئین به میزان لازم طرز تهیه * آب، شکر و گلاب را روی حرارت قرار داده مرتب هم زده تا شکر در آب حل شود، بعد حرارت را خاموش کنید. * آرد را در تابه تفت داده تا رنگ آن طلایی شود. * سپس خرما را اضافه کرده هم بزنید. * روغن و مقداری از کره را اضافه کرده و در آخر شربت را به حلوا اضافه کنید. * ظرف مورد نظر را با کره آب شده، چرب کرده و دارچین پاشیده حلوا را در آن بکشید. * حلوا را صاف کرده و با هر مغزی که دوست دارید تزئین کنید. * میتوانید پس از سرد شدن حلوا را قالب زده یا قبل از سرد شدن به شکل توپیهای کوچک درست کرده در ظرف بچینید. نکته بهتر است در این دسر از روغن حیوانی استفاده شود. خــــرما بریز؛ دسر کرمانی میتوانید پس از سرد شدن حلوا را قالب زده یا قبل از سرد شدن به شکل توپیهای کوچک درست کرده در ظرف بچینید. خرمابریز , خرما بریز کرمانی خرمابریز مواد اولیه آرد سبوسدار 500 گرم (چهار پیمانه) شکر 100 گرم (نصف پیمانه) خرما بدون هسته 250 گرم (یک پیمانه فشرده) گلاب نصف پیمانه آب یک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه کره 100 گرم دارچین به میزان لازم کنجد، خلال بادام و پسته برای تزئین به میزان لازم طرز تهیه * آب، شکر و گلاب را روی حرارت قرار داده مرتب هم زده تا شکر در آب حل شود، بعد حرارت را خاموش کنید. * آرد را در تابه تفت داده تا رنگ آن طلایی شود. * سپس خرما را اضافه کرده هم بزنید. * روغن و مقداری از کره را اضافه کرده و در آخر شربت را به حلوا اضافه کنید. * ظرف مورد نظر را با کره آب شده، چرب کرده و دارچین پاشیده حلوا را در آن بکشید. * حلوا را صاف کرده و با هر مغزی که دوست دارید تزئین کنید. * میتوانید پس از سرد شدن حلوا را قالب زده یا قبل از سرد شدن به شکل توپیهای کوچک درست کرده در ظرف بچینید. نکته بهتر است در این دسر از روغن حیوانی استفاده شود.