بژی ، شیرینی است که هم فرد را سیر میکند و هم دیر فاسد و خراب میشود , همچنین به راحتی و در همهی فصلهای سال میتوان آن را تهیه کرد و از همینرو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی داشته است.کلمه ی بژی به معنی «زندگی کن» است و کاربرد آن برای نام این شیرینی محلی به این صورت است که از این شیرینی بخور تا نمیری.در قدیم بژی را همراه عروس به خانه داماد میفرستادند و برای روز پاتختی از میهمانان از این شیرینی پذیرایی می کردند. و هم به پسری که به سربازی میرود به عنوان آذوقه میدهند و این روزها که هر روز سحر و غروب سفرهی سحری و افطاری در خانهها پهن میشود «بژی» جزء جداییناپذیر آن است. مصرف آن در همنشینیها و دور هم جمع شدنها از دیگر کاربردهای این شیرینی محلی است. «بژی» با این شکل و شیوهی پخت در هیچ استان دیگری از کشور وجود ندارد و مختص استان کرمانشاه است. مواد لازم برای تهیه بژی :شیر : یک پیمانه – رازیانه آسیاب شده : دو قاشق غذا خوری – روغن حیوانی کرمانشاه : دو سوم پیمانه – آرد گندم : چهار پیمانه – شکر : دو سوم پیمانه – روغن : برای سرخ کردن بژی – بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری . طرز تهیه شیرینی بژی:ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.