قطاب یزد

روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم‌رنگ شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می‌کنیم آن‌گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط‌مان می‌افزاییم، سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد

روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم‌رنگ شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می‌کنیم آن‌گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط‌مان می‌افزاییم، سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به قطر سه میلی‌متر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برش‌زده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونه‌ای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبه‌های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید. بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه‌ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از 10 دقیقه قطاب‌ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می‌دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود مواد لازم: بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری پودر شکر یک قاشق چایخوری زرده تخم‌مرغ دو عدد ماست 250 گرم پودرشکر دو پیمانه روغن مایع و آرد به میزان لازم مواد لازم میانی: پودر گردو 100 گرم پودر شکر 200 گرم دارچین یک قاشق چایخوری گلاب دو تا سه قاشق سوپخوری طرز تهیه مواد میانی: ابتدا در ظرفی پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کرده، اگر بخواهیم خمیرمانند شود، دو تا قاشق گلاب هم اضافه می‌کنیم. قطاب خوشمزه یزدی از نود وهفت سال پیش تاکنون در بنگاه شیرینی حاج خلیفه رهبر یزد ساخته می شده است . واز ویژگی خاصی بر خوردار می باشد.

قطاب یزد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر