چای قنادی نوعی شکلات وشیرینی خوشمزه وسنتی اصفهان است .که از گذشته های دور در قنادی ها درست می شده است . این آب نبات در شکلهای مختلف در ست می شود . ودر گذشته در اصل به آن زعفران وزنجبیل می زدند .ودر چهار نوع با چهار مواد گرم عطاری درست می شده است .شامل زنجبیل ،دارچین ،فلفل سیاه ،جوزقند که اصلا نام آن چهار قنادی بوده که چای قنادی شده .مواد تشکیل دهنده آن آب وشکر است .که در اثر حرارت دادن قوام می آید وبا چوب مخصوص که به آن تیره می گفته اند خوب هم می زنند .بعد آتش را خاموش می کنند.وتا گرم است آن را در قیف می ریزند ودرسینی هایی که آرد برنج قبلا در کف آن ریخته بودند .می ریزندو به شکل های گوناگون در می آورند ودر رنگها ی مختلف آن را تهیه می کنند که بسیار خوشمز ه وپر خاصیت است.